Imate hišna gradbena popravila, ki so za vas preveč, za specialiste pa premalo?

Za vas opravimo različna gradbena opravila, za katera bi potrebovali več specialistov.

Zidarska dela - terase - fasade - ometi - vgradnja oken in vrat - polaganje ploščic - polaganje parketa - parkirišča - dovozi - vrtne poti

ROČNA ZIDARSKA DELA

Pomagamo vam tudi tam, kjer drugi obupajo.

Problemi, ki se vam zdijo nerešljivi, nam predstavljajo izziv.

Potrebujete manjša gradbena dela oziroma popravila? Vam je prejšnji izvajalec pustil nedokončano delo in ga sami ne znate dokončati? Potrebujete nekoga, da vam bo delo opravil strokovno, hitro in natančno?

Eko gradnja, glineni notranji ometi, eko izolacija, vgradnja materialov, ki vaš bivalni prostor ščitijo pred elektro magnetnim sevanjem.

Preproste ekološke rešitve za vlago, toploto, preureditev prostorov in EMS.

Vse to in še več: obrnite se na nas in skupaj bomo ugotovili, kako vam lahko najbolje pomagamo.

Zakaj izbrati nas?

Ker smo tu, da vam pomagamo.
Smo:

Zanesljivi

Delo vedno opravimo tako, da boste z opravljenim zelo zadovoljni. Vse naše stranke nas z veseljem pohvalijo in priporočijo znancem in prijateljem.

Strokovni

Smo strokovnjaki za vse vrste gradbenih del in popravil in imamo dolgoletne izkušnje z gradbenimi deli in popravili.

Odzivni

Odzovemo se na vaš klic, dogovorimo se glede datuma pričetka dela in vaš problem bo rešen natančno takrat, kot se bomo dogovorili.

Naše stranke o nas...

Nekaj mnenj naših zadovoljnih strank

"Dolgo smo iskali nekoga za manjša popravila na hiši (ki se jih ostali izvajalci na veliko otepajo) in končno smo ga našli. Izjemno smo zadovoljni z njihovim delom, tudi zato, ker vemo, da se lahko tudi v prihodnje vedno obrnemo na njih".
Alenka Dermol
Alenka Dermol
Dermol svetovanje d.o.o.
"V stanovanju smo pri delni prenovi določena dela naredili sami, nekaj pa so naredili obrtniki različnih strok, vendar vse kot celota ni bilo dokončano. Marjan, kot inženir zna strokovno svetovati, pozna materiale in načine dela. Njihov delavec je zelo natančen, vsestranski, vse zaščiti in za seboj pospravi in ravno to kombinacijo smo potrebovali za našo otroško sobico. V prihodnje bom zagotovo še naročil njihova obrtniška oziroma zaključna gradbena dela. ".
Jure Dolinar Računovodstvo Dolly
Jure Dolinar
Dolly, računovodske storitve, d.o.o.
"Manjša dela v hiši so vedno problem, ker težko najdeš izvajalca. Zdaj smo končno našli pravega, na katerega se lahko zanesemo. Z izvedenim - enkrat popravilo zidanega zidu ograje, drugič na novo tlakovana terasa na vrtu, pa fugiranje med kamnitimi ploščami, ki je z leti popustilo itd., vse je bilo narejeno. Zelo smo zadovoljni z njihovim delom".
Restavracija Shambala, Ljubljana

Kje delamo

Ljubljana in okolica

Delovni čas

Pon-pet: 8-17, Sob 8-14

Telefon

031 857 790

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – subvencija “Vavčer za digitalni marketing za izdelavo spletne strani”.
Več lahko najdete na:  www.eu-skladi.si

Logo Sklad za regionalni razvoj
logotip ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Slovenski podjetniški sklad logo
Popravi hišo si Scroll to Top